Minőségirányítási rendszerek kérdéssor
1. Az igénykielégítési folyamat gazdasági közege(2) 32.dia
2. Az igénykielégítési folyamat társadalmi közege(2) 33.dia
3. A minőségügy korszerű értelmezése (2)
4. Termelői érdek védelme. szabadalom, védjegy, földrajzi jelzés oltalma (3) 70.diától.
5. Élelmiszertörvény jellemzése (3) 113.dia
6. Magyar élelmiszerkönyv részei (3) 115.dia
7. Az igénykielégítési folyamat jogi közege (4) 28.diától
8. Fogyasztói érdek védelme, szavatosság, jótállás, kötbér, termmékfelelősség (4) 70.diától
9. Az ISO 9001 alkalmazásának előnyei (4) 140.dia
10. Az ISO 22000:2005 alkalmazásának előnyei (4) 186.dia
11. A minőségügy története az őskortól a manufaktúrákig (5)
12. A minőségügy története a gyáripartól a szabványosításig (5)
13. A minőség és a megfelelőség közötti kapcsolat (táblázat) (5) 40.dia
14. EURPGAP tanúsítása (5) 100.dia
15. A tanúsítási folyamat fontosabb lépései (5) 159.diától
16. A GMP 5 eleme (5)
17. A HACCP rendszer kiépítésének lépései (6) 133.diától
18. A GHP 7 építőeleme (7) 87.diától meik mit jelent
19. A HACCP 7 alapelve (7) 112.dia
20. Az ISO 9004:2010 célja, fontosabb fejezetei, (7) 171-172.dia
21. A teljes igénykielégítési folyamat (ábra) (8) 16. dia
22. A mezőgazdasági igénykielégítési lánc (8)
23. A jó gyakorlatok rövid jellemzése (GHP GLP GMP GCP) (8) 84.diától
24. Az ISO 900 8 alapelve (8) 142.diától
25. Az ISO 22000: 2005 szabvány fejezetei (8) 187.dia
26. Az ISO 9001: 2009 szabvány részei (9) 144.dia